Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
17 augusti 2013 under Noterat | 1 kommentar

Medici Method @ Marstrand

Emma Emma

Minns du Medicieffekten av Frans Johansson? Boken kom ut för snart tio år sedan och blev en bästsäljare. Jag läste den då och jag läste om den häromdagen – och jag tycker fortfarande mycket om den.

Ja, faktiskt borde den vara obligatorisk läsning för att alla som är intresserade av kulturekonomi.se, eftersom den säger precis samma sak som vi: att innovation sker i skärningspunkten mellan olika perspektiv – och att vi för att åstadkomma innovation behöver mångfald och passion!

Därför var det med stor entusiasm jag begav mig till Marstrand för en workshop med Frans Johansson och The Medici Group, ordnad av Intersection Point, med eldsjälarna Christina Östergren och Ulf Tengroth i spetsen.

Jag blev inte besviken. Det var så himla fint ordnat, med massvis av spännande, trevliga människor, bra samtal, fantastiska kulturinslag, fina berättelser och kanonföreläsningar av Frans Johansson. Attans, vilken bra föreläsare han visade sig vara! Så himla duktig!

Det var verkligen superlyckat!

Och ändå var det bara en pilot. Nästa år är tanken att det ska bli ett ännu större, internationellt evenemang på Marstrand. Håll ögonen öppna!

  1. By Kulturekonomi | Dags för innovation av processerna? on augusti 17, 2013 at 17 augusti 2013

    […] Medici Method @ Marstrand […]

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas