Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
16 augusti 2013 under Noterat | 1 kommentar

Culture meets Industry

Emma Emma

En av programpunkterna på Kulturkalaset var Culture meets Industry. Ett projekt skapat av Magnus Rosén, före detta basist i heavy metal-bandet Hammerfall, och, precis som namnet säger, ett möte mellan olika konstformer och industrin, mellan hårdrock, opera, cirkus, jazz, munkkörer och Götaverken, Göteborgs Hamn, Volvo Lastvagnar, m fl.

Med andra ord, ett projekt helt i vår anda!!!

Jag hade förmånen att träffa Magnus dagarna efter på Marstrand. Vi satt i samma panel och pratade båda två, plus att han uppträdde en massa: med operasångare, jazzmusiker, cirkusartister, en gregoriansk munkkör och mycket mer. Så himla häftigt!

En kommentar
  1. Magnus Rosén skriver:

    Tack för er uppmärksamhet.
    Mvh Magnus Rosén

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas