Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
28 september 2012 under Noterat | kommentera

Bilder från bokmässan

Tobias Tobias

image

Jag och Emma med kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth på seminariet i fredags. Intressant samtal — men vi kunde hanterat den korta tidsramen (20 minuter) något bättre. Sammanfattning kommer, och till dess se SvD:s blogg apropå ägarkoncentration på kulturmarknaderna.

image

Vi firade invigningsdagen på mässan och Kulturekonomis 5-årsjubileum med specialetiketterad Volante-öl.

image

Jag har varit på Bokmässan sedan 1994. Men det här är första året som vi har en egen monter. Och här bild från vår aktuella titel ”Koltrasten som trodde att den var en ambulans” av Anders Mildner. Viktig och underhållande bok och mängder av kulturekonomiska infallsvinklar.

image

Och fågan är hur mycket kulturellt kapital som whiskeymärket Grants lyckades skaffa sig genom monter och förevändningen ”true tales”. Men de lyckades i alla fall få Björn Ranelid att prata. Det var för övrigt som om han pratade hela tiden någonstans. Inte mycket exklusivitet att erbjuda där, men att massproducera sig kan också bli en bra affär…

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas