Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
6 december 2011 under Noterat | kommentera

Handlingsplan på engelska

Emma Emma

Sitter här i Rotterdam och har haft en lång dag av fantastiska intervjuer med OMA och Richard Hutten. Så himla intressant; inte minst att höra hur de sprider sina risker och hämtar inspiration genom att arbeta på många håll i världen.

I morgon ska vi träffa OMA:s vd för en ännu en sittning. Han är dessutom ordförande i Hollands motsvarighet till Rådet för kulturella och kreativa näringar – och var därför nyfiken på att ta del av den svenska handlingsplanen.

Men vi kunde inte hitta den på engelska någonstans. Är det någon som kan hjälpa till?
Var finns en engelsk version?

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas