Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
18 oktober 2011 under Noterat | 1 kommentar

I’m back – efter en lång bloggpaus

Emma Emma

Kära vänner, jag har bestämt mig för att återuppta bloggandet efter en lång, lång paus.

Anledningen är enkel: jag saknar dig och jag tycker mig ha något att berätta. Kanske inte lika mycket som förut, då jag var mer aktiv i det vardagliga kulturekonomiska samtalet, men andra saker.

Som du kanske vet, tog jag för snart ett och halvt år sedan på mig rollen som biträdande rektor och programchef för kandidatutbildningen vid Handelshögskolan i Stockholm. Ett tusental studenter, ett hundratal lärare, en miljon möten, mejl och excelark… Det har ärligt talat tagit all tid, trots att det på pappret enbart ska ta två dagar i veckan. Resten av tiden ska jag fortfarande ägna åt forskning, åt undervisning, åt att vara gästprofessor på Konstfack, krönikör i Dagens Industri, ensamstående mamma och en massa andra saker.

Gissa om det har fungerat bra?

Svar: NEJ. Och därav bloggpausen. Jag har helt enkelt inte hunnit med.

Men skam den som ger sig. Sedan i somras har jag en hel arsenal av hjälpmedel vid min sida: yoga, timberäkningssystem, ny form av psykoterapi (ACT, I love it!) och nya, spännande forskningsprojekt, som tvingar mig att titta upp från excelarken.

Därmed hoppas jag också att få lite mer tid över till att blogga och berätta om en och annan intressant sak jag stöter på via jobbet. För det är en spännande tid vi lever i just nu; ett verkligt brytningsskede, som avspeglar sig inte minst på fältet kulturekonomi!

En kommentar
  1. Tobias Tobias skriver:

    VARMT välkommen tillbaka!

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas