Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
16 september 2011 under Noterat | kommentera

Generatorkonferensen 15-16 november

red red

Den årliga Generatorkonferensen som fokuserar på de kulturella och kreativa näringarna äger i år rum i Norrköping den 15-16 november. Årets konferens har ett tredelat tema och nytt för i år är att några utländska aktörer även har bjudits in varför delar av programmet är på engelska.

Under det första temat, ”Vid kärnan till kreativitet”, ligger fokus på de som är verksamma inom KKN och talar gör bland annat The Ark och arkitekten Kai Piippo. Det andra temat, ”Kreativitet – en värld av möjligheter”, berör hur KKN kan bidra till samhällsutveckling och trender på området. Talar gör bland annat professor Pier Luigi Sacco som myntat begreppet Kultur 3.0 som betonar kulturellt deltagande. Det sista temat, ”Det är såhär vi gör det. Människor och metoder”, fokuserar på hur KKN kan utvecklas och hur man kan skapa möten. Talar gör bland annat professor i urbanforskning Göran Cars. Du kan läsa mer om talarna här.

I programmet finns det även några öppna platser där det är meningen att deltagarna ska ha möjlighet att komma med förslag om inspirerande projekt som kan tas upp på konferensen.  Kom in med tips och diskutera på Generators Facebook-sida.

Anmälan till konferensen kan göras här.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas