Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
27 maj 2011 under Noterat | kommentera

Vill du ha mitt jobb? Drömyrke för en kulturekonom

Tobias Tobias

Jäpp, jag rekryterar till Volante. Jag behöver någon ytterligare vid min sida för att borra djupare i och förstå ännu bättre hur vi ska jobba med kulturekonomi, samhällsplanering, omvärldsanalys och innovationsprocesser.

Det är ett kanonjobb för den som är intresserad. Jag har ju haft det själv i tio år.

Läs mer på Volantes webbplats eller i den här filen. Start 15 september (eller i oktober). Det är en senior tjänst, men jag är ändå ständigt på jakt efter bra researchtalanger, så att visa ett intresse skadar aldrig.

Kommer bli en kul höst och framtid!

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas