Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
28 april 2011 under Noterat | kommentera

Cirkus & Handels

Emma Emma

Den kurs som Handelshögskolan och Dans-och Cirkushögskolan startade förra året, har fått en fortsättning och vidareutveckling i år.

Cirkusartisterna och handelsstudenterna går en gemensam kurs i ”entreprenörskap och kommunikation”. Efter ett par dagars inledande teoripass, med föreläsare från bägge håll, var det i går dags för fysisk utbildning i Subtopia. Jag kunde tyvärr inte vara med, men bilderna av fotoforskaren Lasse Lychnell säger allt. Missa dem inte!

Och fortsättning följer. Slutredovisning sker fredag 13 maj – och jag ser mycket fram emot det. Jag är så oerhört glad över att mina handelskollegor med bravur engagerar sig i och driver kursen. Att cirkus skulle komma på schemat på Handels, trodde jag aldrig, men det är ett exempel på hur bra det kan bli med samarbete över disciplinerna.

En kommentar

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas