Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
9 januari 2011 under Noterat | kommentera

Vart är vi på väg? (Snart sista dagen)

red red

Den 31 januari i Stockholm arrangerar det kulturpolitiska observatoriet SweCult en konferens om vart kulturpolitiken och kulturlivet är på väg. Frågor som kommer diskuteras är exempelvis: Vad innebär kultur och kulturliv i Sverige om 30 år? Hur förändras spelplanen – och spelreglerna? Vad händer med kulturpolitiken? Vilka är utmaningarna, överraskningarna? Vilka är de sega strukturerna? Vad vet vi, vad tror vi vad vill vi?

Inför konferensen har boken ”Framtiden är nu” tagits fram. I boken medverkar ett 30-tal forskare och experter där kulturens och samhällets framtid diskuteras med sikte på 2040. På konferensen deltar några av författarna men även andra forskare och debattörer, inklusive kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth. Konferensen består av både diskussioner och mer intima sessioner under rubriker som ”Plats för konsten?”, ”Teknikens herravälde” och ”Lokal kulturpolitik i globala virvlar”.

Ladda hem inbjudan/programmet och anmäl dig snart, senast den 15 januari.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas