Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
10 juli 2010 under Noterat | 1 kommentar

Kreativa mötesplatser

red red

Arbetet med handlingsplanen för de kulturella och kreativa näringarna (KKN) fortsätter. Den 21 augusti hålls ett seminarium på IHH i Jönköping med fokus på mötesplatsers och arenors betydelse för entreprenörskap och företagande inom KKN. Diskussionerna kommer kretsa kring mötesplatser på regional, nationell och internationell nivå men även vad det skulle betyda om arenoran inte funnits.

På seminariet diskuteras erfarenheter från bland annat KreaNord, Creative Business Region Stockholm och KRUT – Kreativ Utveckling för att sedan avslutas med en paneldiskussion som leds av Tobias Nielsén.

Seminariet är en del av den internationella ERSA‑konferensen och arrangeras bland annat av Tillväxtverket där Per‑Olof Remmare är ansvarig för handlingsprogrammet. Se inbjudan för ytterligare information och anmälan.

***

Läs mer från Kulturekonomi om handlingsplanen:

En kommentar
  1. Tack för intressant läsning om kreativa mötesplatser och arenor!
    Tipsar här om http://www.natverkande.nu där en del nätverk, kreativa mötesplatser, hackathons, hackerspaces och vissa konferenser finns samlade.
    Mvh Andreas

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas