Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
28 maj 2010 under Noterat | kommentera

Art, Design & Organization eller ett akademiskt Robinson?

Emma Emma

Mellan hägg och syren, mellan stress och hjärtinfarkt… Våren är hysterisk. Förutom den aldrig sinande strömmen av examinationer, är det konferenser varenda vecka.

Nu i helgen är det Hönö som gäller, och en workshop på temat ”Art, Design & Organization” med ett tjugotal yrkesakademiker.

HDK/Handelshögskolan i Göteborg står värd, med sin stora, spännande satsning på just ”Business & Design”. Copenhagen Business School, Nordens kanske mest framsynta handelshögskola, med bland annat en filosofisk fakultet, är förstås representerade. Liksom några andra handels-, design- och, kanske, konsthögskolor.

Jag hoppas framför allt på att vi slipper alla fåniga maktstrider som ibland uppstår när man sätter representanter från olika högskolor tillsammans – på en ö. Att det inte blir något akademiskt Robinson, utan en givande och konstruktiv workshop på ett spännande tema.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas