Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
29 april 2010 under Noterat | 7 kommentarer

Bye, bye Spotify?

Emma Emma

Jag AVSKYR idén om att dela spellistor med mina ”vänner” på Facebook – och jag kommer garanterat att säga upp Spotify, om den tjänsten inte går att stänga av.

Ni kan få läsa min dagbok, ta del av vad jag pratar med min terapeut om, se vad jag äter och följa min vikt upp och ned, men min musik – den är banne mig privat!
Precis där går gränsen för min integritet.

5 kommentarer
 1. Leif skriver:

  Skojar du? En av de viktigaste uppdateringarna Spotify har gjort.

  Dessutom enkelt att välja vilka listor du vill visa eller att stänga av Facebook integrationen. Gå bara till kugghjulet längst uppe till höger och välj ”Disconnect from Facebook” eller välj din profil och slå av de spellistor du inte vill visa.

  Tycker dock att Spotify borde ha som default att inte visa spellistor och att man aktivt fick slå på de spellistor man vill visa.

 2. Jonas skriver:

  Det går att stänga av.

 3. Klas Wounsch skriver:

  Synd att Bourdieu inte lever. Han skulle behöva skriva ett kapitel till i Distinktionen. Att vägra använda musik som social markör är ju en social markör längst ut på skalan… Kul!

 4. Jens skriver:

  Som tur är så är du ju bara ett endaste knapptryck iväg från att stänga av den funktionen! :)

 5. hm. máste man inte först koppla en spotify- och en facebook-account för att detta ska kunna vara möjlig? jag háller med dig att jag absolut inte vill dela med mig allt och framförallt inte med folk pá facebook, men dá väljer jag ocksá att använda mig av facebook och alla dessa diverse applicationer sá lite som möjligt. har inte uppgraderad min spotify än sá länge, sá det ska bli spännande att se hur de har gjort.

 1. By Pinsammast längst in i garderoben » Karin Lilja on maj 16, 2010 at 16 maj 2010

  […] har gått och grunnat över Tobias blogginlägg om Spotifys uppdatering, vilken gör att man nu kan dela sina spellistor på sociala medier som […]

 2. By Pinsammast längst in i garderoben – Karin Lilja on december 14, 2013 at 14 december 2013

  […] har gått och grunnat över Tobias blogginlägg om Spotifys uppdatering, vilken gör att man nu kan dela sina spellistor på sociala medier som […]

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas