Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
24 juni 2009 under Noterat | kommentera

Konferenssommar

Emma Emma

Medan Tobias täcker Sverige, drar jag iväg till kokheta Dallas för International Conference on Arts & Cultural Management (AIMAC).

Programmet ser bitvis spännande, bitvis dödande tråkigt ut.
Som alltid. Jag är inget big fan av akademiska konferenser.

Det viktiga är dock inte själva presentationerna, utan snacket innan och efter. Jag har ett förmöte arrangerat med mina bästa kollegor/väninnor – och det är alltid en höjdare att få träffa dem under några dagar!

Vid sidan av det har jag en baktanke om att försöka hitta folk till ett internationellt forskningsprojekt om kulturstiftelser.

Slutligen avser jag att här rapportera om de många olika forskningsresultat som presenteras, för en fördel med konferenser är förstås att de ger en snabb överblick över den internationella forskningen på fältet.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas