Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
23 september 2008 under Noterat | kommentera

Kulturekonomi på engelska

Emma Emma

I dag tänkte jag återigen sätta (läsglas)ögonen i Paul du Gay och Michael Prykes halvgamla antologi med det utsökta namnet ”Cultural Economy”. Förutom att Angie McRobbies kapitel handlar om precis sådant som jag själv skriver om; om entreprenörskulturen – och entreprenörskulten – i kultursektorn, är det lite kul att läsa om den innan ACSIS konferens om ”kulturvetenskapens nytta” går av stapeln i Norrköping 26-27 november. Där är nämligen Paul du Gay inledningstalare.

Den konferensen passar dessutom bra att åka på när man – förstås – ändå ska åka på SweCults konferens i Linköping 24-25 november ”KulturSverige nu! Kulturens och kulturpolitikens nya förutsättningar”.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas