Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
19 juni 2008 under Noterat | kommentera

När kreatörerna sitter på scen

Tobias Tobias

I går ägde konferensen Creativity Now rum på Södra Teatern i Stockholm. Jag kunde inte vara kvar hela eftermiddagen och kvällen (dottern tröttnade), men jag hann inse hur mycket jag saknat kreatörer på alla de ”kulturkonferenser” jag varit på. För igår fick de själva sitta på scenen.

Det är inte ett självändamål förstås – något måste sägas också. Kontrasten var bara så tydlig igår med tanke på publiken. Eftersom medarrangören Nätverket för upplevelseindustrin har arbetat nära många myndigheter och finansierats av KK-stiftelsen, fanns så många av policyutvecklarna och -utförarna där.

Oftast brukar de lyssna på och prata med varandra, men igår fick de i stället – till exempel – fundera kring moralen i fotokonst. Rätt uppfriskande.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas