Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
19 mars 2008 under Noterat | kommentera

"Hultsfred är unikt"

Tobias Tobias

David Parrish har skrivit en lättillgänglig bok om kulturföretagande. Titeln är ”T-shirts and Suits – a Guide to the Business of Creativity”. Han talade på en konferensdag i Hultsfred som jag var med och ordnade häromveckan. Campus Hultsfred och Rock City arrangerade.

”Det mest spännande behöver inte alltid ske i större städer”, konstaterade David Parrish och syftade på vad 26-åriga föreningen Rockparty lagt grunden till. Han motsvarar sinnebilden av den korrekta engelsmannen – alltid mycket artig – men kändes uppriktig när han pratade om sina intryck.

Jag intervjuade honom kort. Här berättar han mer om Hultsfred och sina tankar bakom boken:

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas