Debatt, idéer och nyheter med Tobias Nielsén och Emma Stenström sedan 2007

Vill du prenumerera på analysbrevet?
31 januari 2008 under Noterat | kommentera

Kapitel ett i satsningen på upplevelseindustrin

Tobias Tobias

I dag i Karlshamn startar KK-stiftelsens utställning om sin satsning på upplevelseindustrin: ”Kapitel ett”.

Det finns mycket att säga om upplevelseindustrin och satsningen på den. Men i dag vill jag utbrista en skål för denna stiftelse för kunskaps- och kompetensutveckling. För det tar alltid kraft och mod att gå i täten, och samtidigt vara ihärdig, vilket varit fallet i KK-stiftelsens satsning.

En hel del material har tagits fram och det är till exempel lite kul att läsa berättelser från olika ”upplevelsekonsumenter”. Det är författaren och journalisten Johan Tell som har skrivit. Jag har bidragit med lite anekdotiska bevis i form av siffror och nedslag.

Mötesplatsen ska efter Karlshamn turnera runt på olika mötesplatser. Till Hultsfred kommer bland andra författaren och konsulten David Parrish från Manchester och Erling Valvik från fonden Cultiva. Då är jag med och håller i programmet.

Nyhet igår apropå den sistnämnda: mötesplatsen i Stockholm huserar nu under Konstfack ihop med inkubatorn Transit.

Lämna en kommentar

Viss HTML kan användas